top of page

Available Online

Strategische Sparringpartner

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen: Samenwerken met Ervaring en Inzicht


Program Description

Als doorgewinterde ondernemer en strateeg met meer dan 30 jaar ervaring begrijp ik de complexiteit van zowel bestaande bedrijven als startups. Ik heb talrijke nationale en internationale ondernemingen succesvol opgezet en begeleid, waaronder gerenommeerde namen zoals Samsung en HTC, evenals een verscheidenheid aan andere bekende en opkomende bedrijven. Waarom ik de juiste sparringpartner voor jou ben: Uitgebreide Ervaring: Mijn drie decennia in de zakenwereld hebben me uitgerust met een diepgaand begrip van diverse zakelijke landschappen, van startups tot gevestigde bedrijven. Bewezen Track Record: Als oprichter en adviseur van meerdere succesvolle bedrijven breng ik een schat aan praktische kennis en bewezen strategieën mee naar de tafel. Veelzijdigheid: Mijn expertise is niet beperkt tot grote bedrijven; ik ben even bedreven in het koesteren van startups en begrijp hun unieke uitdagingen en potentieel. Op Maat Gemaakte Aanpak: Ik pas mijn aanpak aan op jouw specifieke behoeften, of je nu een bestaand bedrijf nieuw leven in wilt blazen of een nieuwe onderneming wilt starten. Toewijding aan Vertrouwelijkheid: Ik verzeker volledige vertrouwelijkheid en bied een veilige ruimte voor open en eerlijke strategische discussies. Hoe ik kan helpen: Strategische Ontwikkeling: Samen zullen we strategieën ontwikkelen die aansluiten bij jouw unieke doelen en uitdagingen. Executive Coaching: Ik bied begeleiding bij leiderschapsontwikkeling, besluitvorming en het bevorderen van een cultuur van innovatie. Probleemoplossing: Met een collaboratieve aanpak zullen we jouw zakelijke uitdagingen rechtstreeks aanpakken en ze omzetten in groeikansen. Aanpassen aan Verandering: In een voortdurend evoluerende zakelijke omgeving zal ik je helpen om voorop te blijven lopen, voortdurend te adapteren en te groeien. Of je nu een gevestigd bedrijf door nieuwe uitdagingen leidt of een startup lanceert, ik ben hier om jouw strategische sparringpartner te zijn. Samen zullen we het potentieel van jouw bedrijf ontsluiten en een koers naar succes uitzetten.


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page