top of page

Available Online

Startup Business Mentoring

Een Boost voor jouw startup binnen 10 weken


Program Description

Bij Startup Business Mentoring bied ik een intensief programma van 10 weken aan dat is ontworpen om aspirant-ondernemers (en hun teams) te begeleiden en te ondersteunen. Elke week omvat een gerichte sessie van 2 uur, waarbij een uitgebreid scala aan onderwerpen aan bod komt die essentieel zijn voor het succes van een startup: De mentoring omvat onder andere: - Introductie en kennismaking. - Deel 1 van het Businessplan voor Betekenisvolle Winst. - Deel 2 van het Businessplan voor Betekenisvolle Winst. - Financiële planning. - Marketingstrategie. - Het samenstellen van een overtuigende pitch deck. - Het perfectioneren van de Elevator Pitch. - Coaching in leiderschap. - Vaardigheden voor openbaar spreken. - Afsluiting van het programma en vervolgstappen. Gedurende de 10 weken ontvang je huiswerkopdrachten en persoonlijke begeleiding om het leren en toepassen te versterken. Het programma is ontworpen om samenwerking te bevorderen, waarbij tot drie teamleden van elke startup kunnen deelnemen en profiteren van de sessies. Deze mentorbegeleiding biedt een kans om je startup-visie om te zetten in een praktische, toepasbare bedrijfsstrategie. Hiermee rust ik jou en je team uit met de tools die nodig zijn voor succes in het competitieve zakelijke landschap. Over mij: Ben Steenstra (1973) ONDERNEMER, AUTEUR, EXECUTIVE COACH EN OPENBAAR SPREKER Ik ben een gepassioneerde auteur, ondernemer en executive coach met een staat van dienst in het starten van meerdere succesvolle bedrijven. Mijn schrijven behandelt onderwerpen als strategische bedrijfsplanning, ondernemersmentaliteit en de balans tussen uitmuntendheid en maatschappelijke impact. Met een achtergrond in neurolinguïstisch programmeren (NLP) en executive coaching breng ik praktijkervaring naar mijn werk. Als oprichter van ondernemingen zoals Mindd en TheONE heb ik ook het voorrecht gehad om samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Ik heb bijgedragen aan een toekomstgerichte wereld, met nadruk op zowel commercieel succes als maatschappelijke waarde. Mijn expertise op het gebied van strategie, marketing en communicatie heeft zowel internationale ondernemingen als startups ten goede gekomen. Mijn coachingsreis omvat het helpen van ondernemers en senior leidinggevenden om uitdagingen aan te gaan en zich te ontwikkelen tot hun beste zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn intrinsieke nieuwsgierigheid, disruptieve benadering en moed om grenzen te verkennen. Ik word gedreven door betek


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page