top of page

Available Online

SEO Quick scan

Scan de SEO-prestaties van je website


Program Description

Als ondernemer kan het beheren van elk aspect van je bedrijf overweldigend zijn, vooral als het gaat om gespecialiseerde gebieden zoals SEO. Vaak wordt SEO uitbesteed, maar zonder een basiskennis, hoe weet je of je SEO-bureau echt waarde levert? Daar komt onze service om de hoek kijken. Wij bieden een uitgebreide SEO-scan voor bedrijven om te evalueren of hun SEO-bureau op de juiste weg is. Binnen slechts 7 dagen bieden we een gedetailleerd rapport dat je de inzichten geeft die nodig zijn om de prestaties van je bureau te beoordelen. Deze service geeft je de kennis om de juiste vragen te stellen en ervoor te zorgen dat je investering in SEO goed terechtkomt. Onze SEO-scan bestrijkt belangrijke gebieden, waaronder: De kwaliteit en groei van je organisch verkeer. Analyse van je trefwoordenwolken en meta-informatie. Evaluatie van je blogposts en pagina's voor effectieve titels, subtitels en diepgang van de inhoud. Beoordeling van de gezondheid van je website. Onderzoek van je sitesnelheid. Review van je gestructureerde gegevens en implementatie van Schema.org. Optioneel: Een controle op je backlinks. Dit is meer dan alleen een scan; het is een tool voor transparantie en verantwoording in je SEO-strategie. Als je ooit twijfelt over de prestaties van je SEO-bureau, is onze service de second opinion die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je bedrijf het beste haalt uit zijn SEO-inspanningen.


Terms & Conditions

Scope of Service: Deze service biedt een snelle SEO-scan van uw website met behulp van SemRush-tools. Toegang tot GA4 (Google Analytics 4): Voor nauwkeurigere resultaten raden we aan ons toegang te verlenen tot uw GA4-account. Dit maakt een diepgaande analyse van de prestaties van uw website mogelijk. Concurrentieanalyse: Verbeterde resultaten kunnen worden behaald door een lijst te verstrekken van uw top 5 concurrenten. Deze informatie is cruciaal voor een vergelijkende SEO-analyse en om uw marktpositie te begrijpen. Productanalyse: Gelieve een lijst te verstrekken van uw top 5 best verkopende producten en top 5 producten die onderpresteren maar potentieel hebben voor betere verkoop. Dit zal helpen bij het op maat maken van de SEO-strategie om zichtbaarheid en verkoop te stimuleren. Resultaatsdisclaimer: De resultaten die worden gepresenteerd uit de SEO-scan zijn bij benadering en mogen niet als exact worden beschouwd. Ze zijn bedoeld als leidraad en informatie voor uw SEO-strategie, maar garanderen geen specifieke resultaten. Vertrouwelijkheid: Alle door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal alleen worden gebruikt voor het doel van deze SEO-scan. Beperking van aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele of gevolgschade als gevolg van het gebruik van onze SEO-scanresultaten. Wijzigingen: Deze algemene voorwaarden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page