top of page

Available Online

Revitaliseer je Onderneming

Geef je onderneming een nieuwe impuls


Program Description

Is jouw onderneming altijd op een stabiel pad geweest maar heeft het onlangs een moeilijke periode doorgemaakt? Ben je op zoek naar manieren om nieuw leven in je onderneming te blazen? Als recente uitdagingen, zowel in het bedrijfsleven als in het persoonlijke leven, de prestaties van jouw onderneming hebben beïnvloed, ben ik hier om te helpen bij het revitaliseren van jouw onderneming. Tijdens onze eerste consultatie kun je alles delen en vragen stellen - wees gerust, alle gesprekken blijven vertrouwelijk. Met 30 jaar ervaring heb ik zowel nationale als internationale bedrijven, waaronder gerenommeerde namen zoals Samsung en HTC, geholpen om hun strategieën te herdefiniëren en obstakels te overwinnen. Mijn expertise gaat verder dan alleen advies; ik bied ook executive coaching aan, waarbij ik leiders begeleid om hun potentieel te ontsluiten en betekenisvolle veranderingen binnen hun organisaties te stimuleren. In executive coaching richt ik me op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van besluitvormingsvermogen en het bevorderen van een cultuur van innovatie en veerkracht. Mijn aanpak wordt op maat gemaakt voor de unieke uitdagingen en kansen van elk bedrijf, zodat strategieën niet alleen effectief zijn, maar ook op de lange termijn duurzaam zijn. Of het nu gaat om het herdefiniëren van jouw bedrijfsstrategie, het navigeren door marktveranderingen of het versterken van leiderschap, mijn uitgebreide ervaring en op maat gemaakte aanpak kunnen helpen om van jouw bedrijfsuitdagingen kansen voor groei en succes te maken. Over mij: Ben Steenstra (1973) ONDERNEMER, AUTEUR, EXECUTIVE COACH EN OPENBARE SPREKER Ik ben een gepassioneerde auteur, ondernemer en executive coach met een staat van dienst in het starten van meerdere succesvolle bedrijven. Mijn schrijven richt zich op onderwerpen als strategische bedrijfsplanning, ondernemersmentaliteit en de balans tussen excellentie en maatschappelijke impact. Met een achtergrond in neurolinguïstisch programmeren en executive coaching breng ik echte wereldervaring naar mijn werk.


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page