top of page

Executive Coaching - 1 uur

Overwin obstakels en word de beste versie van jezelf


Program Description

Executive Coaching gaat diep in op het begrijpen van jouw unieke behoeften en uitdagingen, en richt zich op het blootleggen van de kern van jouw vraagstukken en het strategisch plannen van hoe je de beste versie van jezelf kunt worden. Deze ervaring is op maat gemaakt voor CEO's, oprichters en senior management die op zoek zijn naar een groter gevoel van doel in zowel hun professionele als persoonlijke leven. Geconfronteerd met talloze uitdagingen, ben ik hier om je te begeleiden naar het bereiken van een harmonieuze balans en een meer vervullend pad in zowel het bedrijfsleven als het leven. Over mij: Ben Steenstra (1973) ONDERNEMER, AUTEUR, EXECUTIVE COACH EN OPENBARE SPREKER Ik ben een gepassioneerde auteur, ondernemer en executive coach met een staat van dienst in het starten van meerdere succesvolle bedrijven. Mijn schrijven richt zich op onderwerpen als strategische bedrijfsplanning, ondernemersmentaliteit en de balans tussen excellentie en maatschappelijke impact. Met een achtergrond in neurolinguïstisch programmeren en executive coaching breng ik echte wereldervaring naar mijn werk. Als oprichter van ondernemingen zoals Mindd en TheONE, heb ik ook het voorrecht gehad om samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Ik heb bijgedragen aan een toekomstgerichte wereld, waarbij zowel commercieel succes als maatschappelijke waarde wordt benadrukt. Mijn expertise op het gebied van strategie, marketing en communicatie heeft zowel internationale ondernemingen als startups ten goede gekomen. Mijn coachingstraject omvat het helpen van ondernemers en senior executives bij het overwinnen van uitdagingen en evolueren tot hun beste zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn aangeboren nieuwsgierigheid, disruptieve aanpak en onverschrokkenheid in het verkennen van grenzen. Ik word gedreven door betekenis, maar vind voldoening in het behalen van tastbare resultaten. Of het nu gaat om zakendoen, schrijven of coaching, ik streef ernaar een positieve impact te hebben.


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page