top of page

Available Online

Entrepreneurial Revitalization Programma

Laat je Ondernemerspassie Weer Oplaaien: Wijsheid uit de Praktijk voor Vernieuwd Succes


Program Description

Ben je een ondernemer die de afnemende vonk voelt van je oorspronkelijke ondernemerspassie, ook al is je bedrijf financieel gezond? Als je worstelt om dezelfde enthousiasme en gedrevenheid te vinden die je ooit had, laat me je dan begeleiden om die essentiële vlam weer aan te wakkeren. Waarom mijn begeleiding uniek is: Praktische ervaring als ondernemer: Als iemand die de afgelopen 30 jaar meerdere succesvolle nationale en internationale ondernemingen heeft opgezet en gerund, breng ik niet alleen theoretische kennis maar ook praktijkervaring. Mijn inzichten zijn geworteld in daadwerkelijke bedrijfspraktijk en succes. Bewezen coachingsmethodologie: Met behulp van een bewezen coachingsaanpak help ik je jouw 'waarom' opnieuw te ontdekken - het doel en de betekenis die ooit je ondernemersambitie hebben aangestuurd. Balans tussen zakelijk en persoonlijk vervulling: Mijn expertise ligt in het afstemmen van zakelijk succes op persoonlijke waarden, wat zowel je professionele als persoonlijke leven verrijkt. Wat je kunt verwachten: Herontdekking van je 'Waarom': Samen zullen we de kern van je ondernemersreis onderzoeken om de passie opnieuw aan te wakkeren die je onderneming ooit heeft gestart. Gerenoveerde energie en perspectief: Door strategische en gepersonaliseerde coaching zullen we je ondernemersgeest verjongen en de energie en enthousiasme terugbrengen dat verloren lijkt te zijn. Holistische en op maat gemaakte aanpak: Mijn strategieën zijn niet één maat past allemaal; ze zijn aangepast om aan jouw unieke uitdagingen en aspiraties te voldoen. Vertrouwelijke en empathische ondersteuning: Onze sessies bieden een veilige en begripvolle omgeving voor open verkenning en herleving van je ondernemersdrive. Ik kan ook referenties aanbieden van ondernemers die in jouw schoenen hebben gestaan en, met mijn begeleiding, hun bedrijven hebben nieuw leven ingeblazen, vreugde en succes herontdekkend in hun ondernemersreis. Als je op zoek bent om de passie en drive die oorspronkelijk je bedrijf voortstuwde opnieuw aan te wakkeren, biedt mijn Ondernemersherlevingsprogramma de praktische wijsheid en strategische begeleiding die je nodig hebt. Laten we samenwerken om je ondernemerspassie opnieuw aan te wakkeren en je onderneming naar vernieuwd succes en vervulling te sturen.


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page