top of page

Available Online

Leer de basisprincipes van SEO

Leer waarom SEO belangrijk is en wat wel en niet te doen is


Program Description

Ontgrendel het volledige potentieel van je online aanwezigheid met onze op maat gemaakte SEO Mastery-cursus. Ben je klaar om de zichtbaarheid van je website te verhogen en meer gericht verkeer te genereren? Of je nu een complete beginner bent of al eerder met SEO hebt gewerkt, onze op maat gemaakte 2 uur durende 1-op-1 video call cursus is ontworpen om je benadering van SEO te transformeren en je online succes te stimuleren. Met meer dan een decennium aan expertise in SEO begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen waarmee blogs, online winkels en bedrijfswebsites worden geconfronteerd in het hedendaagse digitale landschap. Daarom bieden we meer dan alleen generiek advies - onze cursus is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke deelnemer. Dit kun je verwachten van onze SEO Mastery-cursus: - Persoonlijke instructie: Ontvang directe, 1-op-1 begeleiding van een SEO-expert met meer dan 10 jaar ervaring. - Praktische tips op maat gemaakt voor jou: Krijg actiegericht advies dat specifiek is ontworpen voor jouw website, of het nu gaat om een blog, een online winkel of een bedrijfssite. - Van basisprincipes tot geavanceerde strategieën: We behandelen alles, van fundamentele SEO-principes tot geavanceerde tactieken, om ervoor te zorgen dat je een uitgebreid begrip hebt. - Realtime feedback en vragen en antwoorden: Laat je vragen ter plekke beantwoorden en ontvang directe feedback op je SEO-plannen en strategieën. - Concrete stappen voor directe verbetering: Verlaat de sessie met een duidelijk, actiegericht plan om meteen de SEO van je site te verbeteren. Deze cursus is perfect voor: - Beginners die de basisprincipes van SEO willen begrijpen. - Personen die enige ervaring hebben met SEO maar hun kennis willen verdiepen. - Website-eigenaren en contentmakers die de zichtbaarheid en het verkeer van hun site willen vergroten. - Ondernemers en marketeers die SEO willen benutten om hun bedrijf effectief online te promoten. Transformeer de SEO van je website van giswerk tot een strategisch voordeel. Boek vandaag nog je sessie en begin aan je reis naar online succes!


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page