top of page

Available Online

Executive Coaching Introductie

Overwin obstakels en word de beste versie van jezelf.


Program Description

Deze Executive Coaching Introductie is een reis van wederzijdse ontdekking. Tijdens deze sessie gaan we diep in op het begrijpen van jouw unieke behoeften en uitdagingen, richten we ons op het blootleggen van de kern van jouw vraagstukken, en bedenken we strategieën om jou te transformeren tot de beste versie van jezelf. Deze ervaring is op maat gemaakt voor CEO's, oprichters en senior management die op zoek zijn naar een groter gevoel van doelgerichtheid in zowel hun professionele als persoonlijke leven. Geconfronteerd met talloze uitdagingen, sta ik hier klaar om je te begeleiden naar het bereiken van een harmonieuze balans en een meer vervullend pad in zowel zakelijke als persoonlijke aspecten van het leven. Over mij: Ben Steenstra (1973) ONDERNEMER, AUTEUR, EXECUTIVE COACH EN OPENBAAR SPREKER Ik ben een gepassioneerde auteur, ondernemer en executive coach met een trackrecord van het starten van meerdere succesvolle bedrijven. Mijn schrijven richt zich op onderwerpen zoals strategische bedrijfsplanning, ondernemerschapsmentaliteit en de balans tussen uitmuntendheid en maatschappelijke impact. Met een achtergrond in neurosemantiek en executive coaching breng ik echte ervaring naar mijn werk. Als oprichter van ondernemingen zoals Mindd en TheONE heb ik ook het voorrecht gehad om samen te werken met gerenommeerde nationale en internationale bedrijven. Ik heb bijgedragen aan een toekomstgerichte wereld, waarbij ik zowel commercieel succes als maatschappelijke waarde benadruk. Mijn expertise in strategie, marketing en communicatie heeft zowel internationale ondernemingen als startups ten goede gekomen. Mijn coachingsreis houdt in dat ik ondernemers en senior executives help om uitdagingen te overwinnen en te evolueren naar hun beste zelf. Wat mij onderscheidt, is mijn aangeboren nieuwsgierigheid, disruptieve aanpak en onverschrokkenheid in het verkennen van grenzen. Ik word gedreven door betekenisgeving, maar vind voldoening in het behalen van tastbare resultaten. Of het nu gaat om zakendoen, schrijven of coachen, mijn doel is om een positieve impact te hebben.


Terms & Conditions

Deze service biedt ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en executive coaching aan. Aangepast om specifieke uitdagingen en kansen van elke klant aan te pakken. Het eerste consult omvat een bespreking van de behoeften van de klant en een overzicht van de dienstverlening. Consultaties worden op verzoek ingepland. Alle klantinformatie en -gesprekken worden strikt vertrouwelijk gehouden, behalve indien vereist door de wet. Toewijding om gevoelige bedrijfsinformatie en strategieën te beschermen. Diensten zijn adviserend; het succes van de implementatie hangt af van verschillende factoren. De serviceprovider is niet aansprakelijk voor de zakelijke beslissingen of resultaten van de klant. Eventuele mogelijke belangenconflicten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Het beleid kan worden gewijzigd; klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele belangrijke updates.


"Sometimes in your life, there comes a time when everything in life is dark gray or maybe even black. The concept of Ben’s multi-day coaching made a deep impression on me. The combination of healthy food, sports and mental coaching, and friendly conversations made it complete for me. I’ve seen a lot of parts come along, NLP, and neurosemantics. It brought insights into myself that I had lost along the way. It gave me back the energy and motivation to be who I am and made me decide to start a new business. And enterprise I mean in the broadest sense of the word, so also in being human. Thx Ben!"

Michel Brands

bottom of page